Wat wij voor u kunnen betekenen

01

Aanvraag subsidies

Van A tot Z begeleiding

Powersplus is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onder meer SDE+ subsidiemogelijkheden. We verzorgen graag voor u of samen met u de juiste aanvraag en de gehele afwikkeling van de subsidiegelden nadat de beschikking is toegekend. De eerstvolgende SDE+ aanvraagronde start 2 oktober 2018.

Aanvraag SDE subsidies

02

Zonnepanelen

Investeer in duurzaamheid en bespaar

PowersPlus ontwikkelt en realiseert PV ofwel zonnepanelen installaties toegespitst op uw situatie. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen realiseren wij voor u een langjarig optimaal rendement op uw installatie. Niet alleen financiële zekerheid maar bovenal de zekerheid van hoge opwekrendementen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend intake gesprek.

03

Advies en Projectontwikkeling

Kennis, expertise en creativiteit

De specialisten van PowersPlus hebben ruim 20 jaar ervaring met duurzaamheids projecten. We zijn creatief en denken buiten de kaders. Bent u zoekende naar de mogelijkheden van besparing en verduurzaming. Wilt u uw bedrijf ook vergroenen maar weet nu niet waar te beginnen. Zijn de offertes die u heeft liggen van voldoende kwaliteit? Wilt u een second opinion? Wij helpen u graag uw duurzame ideeën meer platform te geven en tot uitvoer te brengen.

04

Financiering

Ontzorging van verduurzaming

U wilt graag verduurzamen maar heeft onvoldoende financiële ruimte. De investering betaalt zich in de meeste gevallen binnen een aantal jaar terug. PowersPlus brengt in kaart welke financieringsopties er zijn. Samen met u bepalen we dan de vervolg stappen.

PowersPlus: Energie en meer!