Skip to main content

Wat wij voor u kunnen betekenen

01

Advies en Projectontwikkeling

Kennis, expertise en creativiteit

De specialisten van PowersPlus hebben ruim 20 jaar ervaring met duurzaamheids projecten. U zoekt mogelijkheden van besparing en verduurzaming. U wilt uw bedrijf vergroenen maar weet nu niet waar te beginnen. PowersPlus helpt u uw duurzame ideeën te realiseren.

02

Mobile Solar Units

Flexibel energie opwekken waar vaste installaties niet mogelijk zijn

PowersPlus heeft de Mobile solar Unit ontworpen.
40 zonnepanelen (12.000 Wp) per unit.
Per stuk of in serie te plaatsen. Flexibel inzetbaar op lokaties waar u niet vast kan, mag of wil installeren. Ideaal te positioneren ten opzichte van de zon en uw wensen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

03

PV Oplevercontroles

Verzeker u zelf van de afgesproken kwaliteit

PowersPlus controleert en inspecteert de bij u opgeleverde PV installatie. Hoe weet u of u heeft gekregen wat er is beloofd? Voldoet de installatie aan de NEN normen? Voldoet de installatie aan de opgegeven specificaties? Wij controleren de installatie en de bijbehorende documenten op juistheid en volledigheid. We leveren een rapportage voor uzelf en de financiers inclusief een risicoanalyse met maatregelen advies.

04

PV Installaties

Investeer in duurzaamheid en bespaar

PowersPlus ontwikkelt en realiseert PV ofwel zonnepanelen installaties toegespitst op uw situatie. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen realiseren wij voor u een langjarig optimaal rendement op uw installatie. Nasst financiële zekerheid  bovenal hoge opwekrendementen voor lange tijd.

05

Aanvraag subsidies

Van A tot Z begeleiding

Powersplus is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onder meer SDE+ subsidiemogelijkheden. We verzorgen graag voor u of samen met u de juiste aanvraag en de gehele afwikkeling van de subsidiegelden nadat de beschikking is toegekend. De eerstvolgende SDE+ aanvraagronde is in maart 2019.

06

Financiering en dakverhuurconstructies

Ontzorging van verduurzaming

U wilt graag verduurzamen maar heeft onvoldoende financiële ruimte. De investering betaalt zich in de meeste gevallen binnen een aantal jaar terug. PowersPlus brengt in kaart welke financieringsopties er zijn. Samen met u bepalen we dan de vervolg stappen.